Derfor er der forskel på spilleres forbrug af tatoveringer

14 august 2019 Anders Lundtang Hansen
Derfor er der forskel på spilleres forbrug af tatoveringer

Der er stor forskel på, hvor meget sportsudøvere er tatoveret i deres respektive sportsgrene, og det er der faktisk nogle fornuftige årsager til.

I nyere tid er det blevet moderne for mange mennesker at blive tatoveret. Nu er det ikke kun sømænd, rockmusikere og rockere, som får tuschet kroppen op, og faktisk kan det være svært at finde en person i bare Danmark, som ikke i hvert fald kan fremvise bare en lille tatovering for også at være med.

Man kan næsten sige, at det er ved at blive senmoderne ikke at have tatoveringer, og mange får da også fjernet deres tatoveringer, selvom det gør virkelig ondt.

Men tendens med tatoveringer har da også bredt sig til sportsverden, hvor man kan se mange idrætsudøvere, som tuscher deres kroppe op.

I nogle sportsafdelinger ser man ligefrem, at udøverne bliver tatoveret mange mange tatoveringer, der næsten dækker hele eller dele af kroppen.

Man skal bare tænde for en almindelige fodboldkamp mellem to tilfældige hold, og så kan man næsten være sikker på at finde mindst et par stykker, der er godt tatoverede.

Men sådan gælder det ikke alle spillere.

Tag for eksempel Cristiano Ronaldo. Han har ingen tatoveringer.

Årsagen til dette er, at man skal i karantæne i en periode, når man er blevet tatoveret, så man ikke kan give blod, og Ronaldo vil gerne gøre gode gerninger ved at give blod.

Dette er dog en personlig årsag, men man kan kigge på andre sportsfacetter og se, hvor tatoveringerne er næsten ikke-eksisterende.

Cykelryttere har næsten ikke nogle, og under Tour de France i år skulle man da også lede længe efter at se en rytter, der havde mere end blot nogle små enkelte.

Her er der også en naturlig forklaring, for hvis/når en rytter vælter, kan ens hud bliver skrabet af, og så ryger tatoveringen også med, og så er det lidt penge ud af vinduet at få en tatovering.

Flere Nyheder