Vuggestue og børnehave med adgang til fri leg i naturen

22 oktober 2019 admin

Når de mindste for første gang skal passes uden for hjemmet i en vuggestue eller i en børnehave, vil man som forælder gøre alt, hvad der skal til for at sikre, at valget falder på den rette institution. Barnet skal trods alt opholde sig i institutionen igennem flere timer på daglig basis, hvilket for børn i så ung en alder betyder, at valg af institution vil få en ikke ubetydelig indflydelse på barnets udvikling.

Ønsker du som mor eller far at imødekomme dit barns behov for fysisk og kreativ udfoldelse samt frisk luft og fri leg, vil du selvfølgelig vælge en institution, hvor netop disse elementer står højt på prioriterings listen.

Det er også vigtigt, at barnet er omgivet af professionelle og empatiske voksne, som på bedste vis kan varetage børnenes behov. En institution – hvad end det drejer sig om en børnehave eller en vuggestue – er ikke blot en opbevarings plads for de små, mens mor og far er på arbejde i dagtimerne. En daginstitution skal kunne hjælpe barnet til den bedste start på livet, åbne rige muligheder for socialisering gennem leg, og ruste barnet til at forstå og mestre verden hele livet igennem.

Hvor finder jeg den bedste Skovvuggestue i Billund?

Hvis du ønsker, at dit barn så snart det når vuggestue alderen får de bedste muligheder for trivsel og tryghed i sin institution, lader du det opskrive til en plads i Skov- & Idrætsinstitutionen Bøllen. Skov- & Idrætsinstitutionen Bøllen er en integreret institution – det vil sige, vuggestue og børnehave under samme tag – som lægger stor vægt på fri leg og fysisk udfoldelse under åben himmel.

Hos Skov- & Idrætsinstitutionen Bøllen vil dit barn kunne gennemleve såvel vuggestue som børnehave år med rig adgang til naturen og med veluddannede pædagoger og andre voksne omkring sig. Læs mere på boellen.dk

Flere Nyheder