Pione Sisto siger nej til det dobbelte i løn hos anden klub

11 august 2019 Emilie Jacobsen
Pione Sisto siger nej til det dobbelte i løn hos anden klub

Den danske fodboldspiller Pione Sisto har fået et tilbud, som det nok ville være svært for de fleste at sige nej til: Hvis han skiftede til en anden klub, ville han få dobbelt så meget i løn, som han får nu. Ikke desto mindre har fodboldspilleren valgt at sige nej tak til tilbuddet. 

Han spiller i øjeblikket for den spanske fodboldklub Celta Vigo, men skulle være blevet tilbudt at komme til en Premier League klub, der ville give ham hele 10 millioner euro om året. Det skriver BT.dk. 

Sisto valgte dog at sige nej, da han gerne vil bevise sit værd i Celta Vigo. Den seneste sæson har den danske spiller ikke klaret sig nær så godt, som han tidligere har gjort i klubben. Det har ført til, at han har tilbragt meget tid på bænken, hvilket igen har ført til, at han i øjeblikket ikke spiller på det danske landshold. 

I forrige sæson var Sisto dog en af de mest effektive offensive spillere i Celta Vigo, og det er den position, han håber på at tilbageerobre ved at blive. Klubbens ledelse har da heller ikke lagt skjul på, at de ikke er tilfredse med ham, og at de håber på, at han vil skifte klub. 

Sistos bror og manager Angelo Sisto fortæller til BT.dk, at de lige nu er ved at finde ud af, hvordan de kan skabe en holdbar løsning med Celta Vigo. Han siger, at der er nødt til at ske forbedringer, hvis Pione Sisto skal fortsætte i klubben. Sker der ikke det, vil han være nødt til at skifte til en anden klub. 

Pione Sisto har spillet for Celta Vigo siden 2016. Før det spillede han i FC Midtjylland og har spillet i alt 21 kampe for det danske landshold. Han deltog også under VM i sommeren 2018. 

Flere Nyheder