Nicklas Bendtner atter ikke inde for Rosenborg

30 maj 2019 Anders Lundtang Hansen
Nicklas Bendtner atter ikke inde for Rosenborg

Nicklas Bendtner måtte atter se sig henvist til udskiftningsbænken, da den norske klub Rosenborg skulle spille sin seneste kamp

Det stod ellers så længe så godt til for den danske landsholdsangriber i fodbold, da han kom til Norge for at blive re-etableret i den sport, han brænder så hårdt for.

I starten førte det en masse mål med sig for sin position i angrebet for den norske klub, men atter har bøvlerier, skandaler og lignende ført til, at Bendtner har måttet se sig placeret på bænken end inde på banen, når træneren skulle tage en beslutning om, hvem der skulle starte inde..

Det er ikke en ønskelig position for den tidligere så store stjerne i Danmark, da han ønsker mere spilletid på det danske landshold, men blandt andet hans attitude og indstilling overfor ting som mødetider, indsatser under træning og sponsoraftaler er noget, han ser sig hævet over eller skal have særbehandling omkring i Norge.

Nicklas Bendtner blev nemlig ikke udtaget, som en af de få førende spillere, blandt dem, der skulle med til slutrunden i VM i fodbold i Rusland, selvom landsholdsangriberen leverede et mål i den sidste kamp, der skulle afgøre Danmarks videre skæbne, om de kom til VM, da han scorede mod Irland til slutstillingen 5-1.

Det startede ellers lovede for Bendtner, der allerede i en ung alder udmærkede sig med sine spille-teknikker, sans for mål og evner på en fodboldbane generelt.

Men målene begyndte at udeblive for spilleren, mens skandalerne til gengæld begyndte at stige i hastig grad.

Enten var der slagsmål, eller også var der spirituskørsel og andet, og hver gang blev der lovet bod og bedring, men efterfølgende fulgte der blot endnu en skandale med i kølvandet.

Bendtner havde ellers spilletid i Arsenal og havde også sin gøren og laden med fodbolden i Italien, men er nu henvist til norsk fodbold – hvor de så placerer ham på bænken.

Flere Nyheder