Jonas Wind er en helt i FCK-regi

14 august 2019 Anders Lundtang Hansen
Jonas Wind er en helt i FCK-regi

Da FCK mødte balkanholdet Røde Stjerne blev det endelige resultat den 06. august 1-1 på mål af Jonas Wind – men sikke et mål!

Forestil dig lige oplevelsen, at du næsten har spillet ryggen mod muren det meste af en fodboldkamp, og så tilfalder der dig en gylden chance, som kan katapultere din karriere i raketfart og gøre dig navn kendt blandt andre end dem, der følger dit hold.

Sådan var scenariet for danske Jonas Wind, angrebs- og midtbanespilleren for FCK, da hans hold – FCK – skulle op mod Røde Stjerne, der blandt mere er kendt for harske fans, en hård tone og modstand fra ikke bare spillerne, men også de mange fans.

Kampen var nemlig på udebane, og Røde Stjerne har haft mange chancer, og det endte da også med, at Røde Stjerne indkasserede et enkelt mål, og længe så det da også ud til, at det endelige resultat i denne kamp, som er en del af kvalifikationen til Champions League, skulle ende med en sejr til hjemmeholdet.

Så tilfaldt der en anelse heldig chance til FCK mod slutningen, som meget vel kunne blive den udslagsgivende årsag til, at holdet måske kunne trække et uafgjort resultat med videre i kvalifikationen.

Men fik så chance?

Det gjorde purunge Jonas Wind på blot 20 år, som skulle stå for at tage et straffespark.

At tage straffespark er en hel disciplin i sig selv, men når så meget er på spil, og man er så ung, så burde man nok køre mere på lærdom og træning end at tage chancer.

Ikke når man er Jonas Wind, for han lobbede simpelthen bolden over målmanden i et rent banan-lob, og så lød der pludselig en smule jubel blandt de FCK-fans, der havde fået billet til kampen.

Efterfølgende var Jonas Winds navn da også at finde i mange sportsrubrikker – såsom denne – og hvem ved, måske kan det blive den omsatte chance, der gør ham til en stor stjerne.

Flere Nyheder