Hvor skifter Christian Eriksen til?

14 august 2019 Anders Lundtang Hansen
Hvor skifter Christian Eriksen til?

Vi har kigget lidt nærmere på de seneste udmeldinger, fakta, rygter, påstande og videre, der kan indikere, hvor landsholdsstjernen Christian Eriksen skifter til.

Når fodboldannalerne skal skrives om 50 år og mere i forbindelse med danske fodboldstjerner og -helte, så vil navnet “Christian Eriksen” være uomgængeligt i den forbindelse på lige fod med navne som Brian Laudrup og Michael Laudrup med flere.

Efter Åge Hareide fik lov at bestyre landsholdet for herrer i fodbold, så oplevede den danske fodboldspiller Christian Eriksen en opblomstring, der gik videre end bare på klubplan.

Eriksen blev en stjerne for hr og fru Danmark, når de rejse til udlandet, og man snakkede om fodbold ved slutrunder for nationer, så var “Laudrup” udskiftet med “Eriksen”, når man selv og udlændinge skulle fremhæve en kendis på det danske landshold.

Derfor kan det virke utroligt, at danskeren efterhånden i en menneskealder – set med fodboldbriller – har befundet sig i engelske Tottenham i flere år.

Bevares, det er ingen lille klub, og holdet nåede da også langt ved seneste Champions League, hvor Eriksen var fast mand på startopstillingen, men det er ikke ligefrem Real Madrid eller lignende.

Så hvorfor har danskeren ikke skiftet klub endnu?

Hvis det var et spørgsål om frygt for at blive bænkevarmer og ikke få spilletid, virker det mærkeligt, at han endnu ikke har forlænget sin kontrakt med Tottenham, der som kontrabud forsøger at hæve hans løn, som ikke bider på danskeren.

Så det er umiddelbart heller ikke lønnen, der gør udslaget for Eriksen, men nok nærmere ambitioner om at spille for andre klubber.

I krogene er netop Real Madrid da også blevet nævnt, men de har netop været inde i krise, som de stadig kæmper med at komme ud af, og selvom netop Michael Laudrup hjalp Barcelona med at komme på fode i sin tid, så er det måske ikke en opgave, han gider påtage sig.

Vores bud og penge ligger dog stadig på, at vi ser et skifte til Spanien fra Eriksen side.

Flere Nyheder