Gør det lidt sjovere for dig selv at være på en spinningcykel

22 september 2021 Anders Lundtang Hansen

Det er nu dejligt at have ens egen spinningcykel derhjemme, så man kan komme op at træde pedaler på sådan en, når man føler for det, og ikke når et eventuelt fitnesscenter har åbent.

Her kan man også tillade sig at være mere sig selv, om man så har pletter på tøjet, eller man har tendens til at prutte.

Men om man gør det derhjemme, som du kan finde mere ud af, hvordan man arrangerer ved at klikke her: https://fitfact.dk/fitnessmaskiner/spinningcykel/spinningcykel-test/ , eller man gør det derhjemme, så opstår der oftest det samme problem:

Det bliver ensformigt og kedeligt.

Heldigvis er der gjort meget for, at man kan underholde sig selv, mens man er på sådan en cykel, hvor man ikke får muligheden for at se vejret rasere omkring en, og man får det naturlige vejskifte med terrænet, da det her bare er elektronisk.

Find mere motivation til at komme op på den spinningcykel

Det første råd er, at man skal forsøge at finde en kammerat at dyrke den motionsform med, da man kan stille de to cykler op sammen, så man har en partner at dyrke det med.

Har man fantasien med sig, så kan man sætte en distance, man vil gennemføre, som der svarer til en afstand, der er mellem to punkter, som man kender godt.
Så kan man forsøge at forestille sig ruten, mens man cykler den, så man bruger fantasien samtidig.

Man kan jo også stille cyklen op for et TV, eller hænge TV’et op, så man ikke får ondt i ryggen af at kigge nedad på et TV.
Så kan man jo nyde en god film eller en serie, som man ellers ville have dårlig samvittighed over at gøre, da man ellers burde dyrke noget motion – men nu gør man begge dele!

Så er der jo altid det med, at man kan høre musik imens eller lytte til en lydbog.

Flere Nyheder