Giv ungerne ekstra motion med en havetrampolin

06 juli 2021 Astrid Pedersen

Sommeren er over os, og med den sæsonen for udendørs leg og morskab. Skal ungerne motiveres for at komme mere ud i haven i stedet for at hænge på deres værelser kan du med fordel indrette denne med udendørs legeredskaber.

Du kan for eksempel opstille et gyngestativ, en havepool – og en lækker havetrampolin som indbyder til masser af morsom og udfordrende leg.

Hvorfor anskaffe en havetrampolin?

Der er op til flere rigtig gode grunde til at berige haven med en havetrampolin. Ud over det at børnene får et incitament til at bevæge sig udendørs er leg og træning på en havetrampolin rent faktisk med til at udvikle barnets muskler og sanse apparat.

Det eftergivende, dog solide, underlag giver god øvelse når det handler om balance og koordination. Indøvelse af teknikker, svære hop og spring samt krævende serier styrker evnen til indlæring samt kommunikationen mellem hjerne og krop.

Alle kroppens muskler bliver brugt under leg og udfoldelse på en trampolin. Og endelig vil dit barn få masser af sol og frisk luft når dagen tilbringes med at hoppe rundt på en havetrampolin sammen med venner og søskende.

Hvordan vælger jeg den rette havetrampolin?

Hvis du er i tvivl om hvilke type havetrampolin du skal vælge er der hjælp at hente hos Hoppeguiden.dk. Hoppeguiden.dk er en hjemmeside på hvilken du finder information omkring havetrampoliner af alle typer og udformninger.

Du kan få inspiration til køb af havetrampolin lige som du kan læse om hvad du skal være opmærksom på når du vælger at opstille en frit stående trampolin. Du kan finde anvisninger på hvorledes du anlægger en trampolin til nedgravning. Og endelig kan du læse anmeldelser af havetrampoliner fra de kendte kvalitets brands BERG, JumpMaster og Salta.

Klik ind på Hoppeguiden.dk og find inspiration og vejledning til køb af havetrampolin.

Flere Nyheder