Er du klar til Champions League finalen?

30 maj 2019 Anders Lundtang Hansen
Er du klar til Champions League finalen?

Det bliver et spændende opgør, der snart skal finde sted i den kommende Champions League finale, og vi giver dig nogle fifs til, hvordan du får det bedste ud af den

Der har indtil nu været nogle fænomenale kampe, vilde comebacks og fantastiske mål i denne sæson af Champions League, og det hele kommer til at kulminere den 01. juni, hvor finalen kommer til at finde sted.

Som bekendt kommer det til at blive England, der på den ene aller den anden måde tager trofæet med hjem, da opgøret skal stå mellem mægtige Liverpool og Tottenham, der har danske Christian Eriksen som noget nær en stamplads på banen.

Vi har set Real Madrid ryge ud tidligt i udfasningskampene, og de undertippede hollændere i Ajax, der blandt andet havde Lasse Schöne og Kasper Dolberg på banen i de kampe, kom rigtig langt, men just missede finalepladsen.

Alt dette ved du formentlig, hvis du har fulgt med og set kampene, men en ting er, når man ser opgørene, der leder op til finalen, men hvordan agter du egentlig at se selve finalen, der uden tvivl kommer til at ende i historiebøgerne?

Den kamp er jo noget for sig, og derfor fortjener den også respekt derefter, så du skal afgøre med dig selv, om du gør, som du plejer, hvor du måske streamer den over nettet over på en TV-skærm og ser den sammen med en ven.

Men hvad med at invitere mange venner over, lægge flere øl på køl og bestille noget mad, så I virkelig kan varme op til kampen?

Nu finder kampen jo sted en lørdag, så i de fleste tilfælde skal man ikke på arbejde dagen efter, så hvad med at tage ud og se den på en engelsk pub, hvis der er sådan en i jeres nærhed?

Det skal nok være garant for fest til den lyse morgen.

Flere Nyheder