Dansk verdensstjerne forlænger med sit hold

02 september 2019 Anders Lundtang Hansen
Dansk verdensstjerne forlænger med sit hold

Den danske cykelrrytter Jakob Fuglsang har skrevet under på en aftale, hvilet resulterer i, at han bliver i sin nuværende klub et par år endnu.

Trods et lidt pauvert resultat for den ellers formstærke Jakob Fuglsang ved specielt Tour de France 2019, hvor danskeren var spået store vinderchancer, så har det ikke fået hans nuværende hold, han cykler for, Astana, til at løbe med halen mellem benene.

Ikke nok med, at klubben ikke har været ude at opsige kontrakten med danskeren, så har de faktisk valgt at forlænge samarbejdet et par år endnu.

Og “et par år” er det helt rette ordvalg, for ordlyden i den nye kontrakt betyder, at Fuglsang bliver i Astana i hvert fald til 2021, medmindre andet aftales i mellemtiden.

Jakob Fuglsang steg ellers bare i podiepladserne ved forårsklassikerne, hvor han da også endte med at vinde det prestigefyldte Liege-Bastogne-Liege.

Undervejs i det løb, da han stod til at være en sikker vinder, var han dog lige ved at skride ud, men nåede mirakuløst at redde sig på rette hjul igen.

Lykkens pamfilius var dog ikke med Fuglsang under Tour de France i år, for selvom han var godt med og blandt andet gjorde sig bemærket blandt de øverste placeringer, så kunne intet holde hånden over ham nok til, at han kunne undgå at vælte undervejs i løbet.

… og det ikke bare én, men TO gange.

Men selvom Jakob Fuglsang ikke er den yngste rytter blandt de store profiler, så mener han åbenbart selv, at der er krudt nok i benene til, at han skriver under på at forlænge med Astana.

Hvordan det kommer til at gå med det videre forløb og resten af sæsonen, må vi følge i den kommende tid, og hvis den kommende forårsæson giver gode resultater med sig, så kan det sagtens være, at Fuglsang ender med at vinde nogle af de store løb i 2020.

Flere Nyheder