Dansk landsholdsskytte skifter klub

04 september 2019 Anders Lundtang Hansen
Dansk landsholdsskytte skifter klub

Den danske kanonskuds-leverandør på det danske a-landshold i fodbold Kasper Dolberg skifter klub.

Det står nu officielt klart, at den danske mål-skytte Kasper Dolberg er færdig med at dribbe rundt i score mål Holland for klubeholdet Ajax Amsterdam (mest kendt som blot Ajax), da han nu officielt rykker til Frankrig for at spille for klubben OCG Nice, der også bare bliver forkortet til Nice.

Han får debut senere på året.

Danskeren har da også overværet en kamp på tilskuerrækkerne for nyligt, så han fik en fornemmelse for holdets spillestil.

Men overdragelsen medfører nok næppe, at Ajax taber penge på det unge talent, som de har været med til at udvikle siden 2015, hvor han kom til den hollandske klub – og Dolberg selv lider nok næppe heller nogen økonomisk tort.

Underskrivelsen af transferkontrakten skulle netop lyde 153 millioner kroner.

Den danske angriber nåede at score hele 33 mål for hollænderne, som blev leveret i løbet af 77 kampe i både den hollandske liga og i forbindelse med Champions League.

Kasper Dolberg kom til klubben i en ret så tidlig alder, da han nu kun er 21 år, men allerede blev fragtet til Holland fra Silkeborg IF – da knægten selv er fra området – i 2015.

Landsholdsskytten har også været en del af de danske ungdomslandshold, og allerede i 2016 fik han debut på a-landsholdet, hvor han spillede angreb.

Dog har han ofte stået i skyggen af målskytter som Christian Eriksen og Nicklas Bendtner, hvorfor han ofte har måtte se sig til takke med et par spilminutter som indskiftet angriber i de døende minutter af flere landskampe.

Selvom det så indtil videre kun er blevet til 13 kampe på landsholdet, så har han leveret tre mål, og i den seneste tid har han vist storform.

Det er nok den samme form, Nice håber, at du får udbytte af, når han fortsætter karrieren i det franske.

 

Flere Nyheder