Banen kan have skyld i resultatet mellem FCK og Røde Stjerne

16 august 2019 Anders Lundtang Hansen
Banen kan have skyld i resultatet mellem FCK og Røde Stjerne

Bemærkede du også banens tilstand, da Røde Stjerne skulle møde FCK tidligere på ugen? Den kan bare skylden for udfaldet.

Det var et spændende returopgør, der skulle stå mellem danske FCK og Røde Stjerne, da FCK nu tog imod balkan-klubben på danskernes hjemmebane, Parken i København, der som bekendt også er A-landsholdets hovedbane, når der spilles landskamp for herrerne.

Derfor har mange danskere, nok også dem, der ellers ikke ser liga-fodbold, stiftet bekendtskab med den bane før, hvis de har set en landskamp i TV eller været derinde til koncert.

Dette var også en vigtigt kamp, for det handlede om deltagelse i Champions League, som dette opgør skulle afgøre, da det første opgør var endt 1-1, og alt derfor mere eller mindre stod åbent for det endelige resultat.

Og Røde Stjerne er bestemt en klub, man skal have respekt for, og det er ikke kun på grund af de mange hardcore fans, der elsker klubben på hjemme- og udebane.

For det lykkedes blandt andet Røde Stjerne at slå Liverpool i sidste sæson i Champions League, så denne kamp var på ingen måde en, som FCK kunne være sikker på at trække det længste strå i – selvom de spillede på hjemmebane.

Og det var da noget af en speciel hjemmebane, var det ikke?

Helt bestemt tænker vi nærmere på selve græsarealet på banen.

Græsset var fuldstændig slidt til sidst, så det sendte tankerne hen på det famøse smat, man ser under Roskilde Festival.

Godt nok bliver græsset slidt i løbet af en kamp, men da den spændende kamp var nået forbi den ordinære spilletid, videre forbi tillægstid og forlænget spilletid og helt ind i straffesparkskonkurrence, så var det da en bane, der var under al kritik.

Flere spillere fra begge klubber måtte stampe og næsten hoppe for at finde en god plet, de kunne skyde fra.

Kan dette have været udslagsgivende for, at Røde Stjerne endte med at vinde den konkurrence?

Det er i hvert fald vores tese.

Flere Nyheder