Anholdelse i Spanien grundet mistanke om matchfixing

08 juni 2019 Anders Lundtang Hansen
Anholdelse i Spanien grundet mistanke om matchfixing

Flere spanske spillere er blevet anholdt i forbindelse med en sag om mistanke angående matchfixing.

Når man tænker på noget af det bedste europæiske fodbold, så tænker man nok på klubfodbold i Spanien, som langt de fleste raske fodboldspillere nok på et eller andet tidspunkt i deres liv drømmer om at spille i en klub for i den bedste række.

Dette medfører også, at der er mange penge – som i: RIGTIG mange – penge på spil, når der skal sælges, købes, forhandles spillere og trænere på plads. Bare renterne alene fra de mængder penge kunne man leve i luksus for længe.

Og pengene er også at finde ved at bette på kampene, og better man rigtig godt, så kan der være store pengesumme at høste.

Desværre har det medført unfair spil i den bedste spillerække i Spanien for tiden, og vi mener sådan set ikke udelukkende på banen, men også udenfor.

For den spanske liga oplyser, at der er blevet arresteret flere spillere i den spanske klubrække, og endda flere af dem er kendte navne, der spiller for nogle af de største klubber i Spanien, med formodet mistanke om mathfixing.

Det er flere tidligere kampe, som der fra politiets side er mistanke om, at der har været aftalt spil med i selve fodboldspillet, som de nu efterforsker.

Undersøgelserne har stået på længe, og det har så nu ført til anholdelser af flere fremtrædende spillere, og det skal ikke kunne udelukkes, at der kommer til at følge flere anholdelser med i kølvandet på denne afsløring, som altså endnu ikke har set deres sag i retten.

Hvordan selve udførslen med matchfixing har fundet sted, bliver der ikke uddybet i forbindelse med sagens igangværende situation, men der er flere metoder til, hvordan man kan fixe kampe.

Som det kan ses, så kan det ikke betale sig, da man alligevel bliver opdaget.

Flere Nyheder